Ελλάδα|28.06.2022 18:33

Φωτιά: Νέο μέτωπο στην Αρκαδία – Οριοθετήθηκε στην Εύβοια

Newsroom

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης, 28 Ιουνίου στην Αρκαδία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορεινή Μελιγού.

Για να επιχειρήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, 4 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Οριοθετήθηκε το μέτωπο στο Αλιβέρι

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε δασική έκταση στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου στην Εύβοια κοντά στον οικισμό του Αλιβερίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο βρέθηκαν 34 πυροσβέστες με 10 οχήματα καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα, καθώς και δύο αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος και ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς που βρέθηκαν στο σημείο δήλωσαν στο evima.gr, πως η φωτιά πέρασε στο Μεσονήσι και κατευθύνθηκε προς τον Κάμπο Αλιβερίου όπου υπάρχουν σπίτια.

Όλες οι ειδήσεις

Power Pass: Παρατείνονται μέχρι τις 5 Ιουλίου οι αιτήσεις για το επίδομα ρεύματος

Κλιματική κρίση: Την αναγνωρίζουν ως Νο 1 πρόβλημα του πλανήτη, αλλά στο εσωτερικό τούς «καίει» η ακρίβεια

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: To 60% έγραψε κάτω από τη βάση στα μαθηματικά – Ελάχιστοι οι αριστούχοι σε Γλώσσα, Αρχαία

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Συνέλαβαν φίλο του 18χρονου που πέθανε – Φέρονται να έκαναν κόντρες

πυρκαγιάφωτιάπυροσβεστικήειδήσεις τώραΕύβοιαΑρκαδία