Ελλάδα|29.06.2022 20:55

Ροδόπη: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητών μεταναστών

Newsroom

Αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει της σύλληψης διακινητής ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε μετανάστες που εισήλθαν στη χώρα.

Προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς

Συγκεκριμένα την Τρίτη, 28 Ιουνίου, στον οικισμό Γλυφάδας Ροδόπης, αστυνομικοί της Συνοριακής Φύλαξης Σαπών πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα συνεχίζοντας τη διαδρομή του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί, χωρίς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες. Ο διακινητής, που στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη.

Σημειώνεται πως την ίδια μέρα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού εντόπισαν και συνέλαβαν διακινητή διότι εντοπίστηκε σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Κήπων Έβρου να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όλες οι ειδήσεις

Ανοίγει ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16 μετά την άρση του βέτο από την Άγκυρα - Τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Άμυνας

Ραγδαίες εξελίξεις: «Μόνη ύποπτη» για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου - Καλείται να καταθέσει

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για Λιγνάδη: Προτείνει ενοχή για τρεις βιασμούς - «Δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις»

Θέλει δουλειά το μαλλί του Τσιτσιπά: 20λεπτο χτένισμα, ελαιόλαδο, baby oil και ελληνική ρίγανη!

μετανάστεςειδήσεις τώραΡοδόπηδιακινητής παράνομων μεταναστώνκαταδίωξησύλληψηΕλληνική Αστυνομία