Ελλάδα|01.07.2022 18:17

Αποφυλακίζεται με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης

Newsroom

Αποφυλάκιση υπό όρους του κατηγορούμενου για βιασμούς Πέτρου Φιλιππίδη αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης. Ο Φιλιππίδης θα μείνει εκτός φυλακής έως ότου ολοκληρωθεί η δίκη.

Όπως προκύπτει από την απόφαση, στον γνωστό ηθοποιό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ. Στο άκουσμα της απόφασης η συζυγος του ξέσπασε σε κλάματα.

Νωρίτερα, την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με περιοριστικούς όρους πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πλέον δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα, αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο εντολέας του θα υποβληθεί σε επέμβαση γιατί η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και πρόσθεσε ότι το «εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει.

Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με συμπτώματα που παραπέμπουν σε ισχαιμικό επεισόδιο. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός φέρεται να αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά και νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική, όπως μετέδωσε το OPEN.

Όλες οι ειδήσεις

Υπόθεση Novartis: Το χρονικό του αλαλούμ με τις διαρροές για Παπαγγελόπουλο, Τουλουπάκη και η άγρια κόντρα – Παραίτηση Οικονόμου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Δεν έχουμε κανένα ντέρτι να μπούμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν τηρεί τις υποσχέσεις της»

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποια νοικοκυριά δεν θα τη λάβουν - Η προθεσμία για την αίτηση

Τέλος στη «γκρίζα ζώνη» του οφσάιντ; Η καινοτομία του ημιαυτόματου συστήματος οριστικά στο Μουντιάλ του Κατάρ!

αποφυλάκισηειδήσεις τώραΠέτρος Φιλιππίδηςβιασμοίδικαστήριοβιασμόςδίκη