Ελλάδα|13.08.2022 09:09

Δολοφονία στην Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος - Πληροφορίες ότι τηλεφώνησε ο ίδιος στις Αρχές

Newsroom

Εντοπίστηκε στην Ευρυτανία και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία 29χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας.

O 29χρονος φέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο βασικός ύποπτος έχει ήδη συλληφθεί.

Το χρονικό - Το θύμα μπήκε μπροστά στα πυρά για να σώσει την κόρη του

Ο δράστης το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το 2χρονο παιδί τους.

Ο 29χρονος αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που, σύμφωνα με εισαγγελική εντολή, μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονο καυγά και ο 29χρονος πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του δύο φορές αλλά αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι τους, καλώντας σε βοήθεια. Ο 75χρονος πατέρας της, αντιλαμβανόμενος το περιστατικό, «ρίχτηκε» μπροστά για να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη, ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Αιτωλοακαρνανία. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε συγχωριανό του στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω προβλημάτων με την οικογένειά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρταειδήσεις τώραπροσαγωγήδολοφονία