Λάρισα: Πατέρας και μητέρα καταδικάστηκαν για την κακοποίηση των κοριτσιών τους - Ποινές φυλάκισης με αναστολή
NewsroomΈνοχους έκρινε αμφότερους τους γονείς το Δικαστήριο χθες στη Λάρισα στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος των κοριτσιών τους.
Ο πατέρας έλαβε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης σε βάρος της 24χρονης κόρης του. Στη μητέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της εξύβρισης. Η μητέρα έχει ακόμη μια καταδίκη για παράνομη κατακράτηση (κλείδωσε τις κόρες της στο πλυσταριό).
Η επιμέλεια των δυο ανήλικων κοριτσιών, 18 κ 16 ετών, παραμένει στην ενήλικη κόρη και τώρα αναζητείται από τους ανθρώπους που στηρίζουν τα κορίτσια τρόπος για τη στέγασή τους σε άλλο χώρο.
Στην ιατροδικαστική του έκθεση ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης είχε διαπιστώσει κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στην 24χρονη κοπέλα και παλαιότερο κάταγμα που επίσης προκλήθηκε με επικίνδυνο τρόπο.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο