Ελλάδα|25.06.2023 19:04

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Παράταση μισής ώρας στην ψηφοφορία στα Καλάβρυτα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία

Newsroom

Παράταση μισής ώρα στην ψηφοφορία δόθηκε στη δημοτική ενότητα Καλαβρύτων που αντιμετωπίζει προβλήματα με κατολισθήσεις, που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στην Αχαΐα.

Λόγω της κακοκαιρίας φαίνεται πως κάποιοι πολίτες δεν προλαβαίνουν να ψηφίσουν μέχρι τις 19:00.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στο οδικό δίκτυο Πούντας -Καλαβρύτων και Ζαρούχλας, έχουν πέσει βράχοι ενώ δεκάδες είναι οι κλήσεις που έχει λάβει η Πυροσβεστική και για την Πάτρα τόσο για πτώσεις δέντρων όσο και για αντλήσεις υδάτων στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας και τα περίχωρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr o Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας και στα δύο σημεία, για τα «πρωτοφανή φαινόμενα που δεν είχαμε ούτε το χειμώνα» με αποτέλεσμα ήδη να έχει ανοίξει το ένα ρεύμα στην Πούντας – Καλαβρύτων και να γίνονται προσπάθειες για συνολική αποκατάσταση.

Ταυτόχρονα ο Αντιπεριφερειάρχης, όπως δήλωσε στο pelop.gr,  ζήτησε – και έγινε δεκτό – από την έφορο την παράταση της ψηφοφορίας για μισή ώρα.

Παράλληλα δεκάδες είναι οι κλήσεις και στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων και αντλήσεις υδάτων στο κέντρο της Πάτρας και τα περίχωρα: Καλιθέα, Πετρωτό και Ρίο.

 Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο liveblog του ethnos.gr. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ΔημοκρατίαΕλληνική ΛύσηΑλέξης ΤσίπραςΠλεύση ΕλευθερίαςΚυριάκος Βελόπουλοςαποτελέσματα εκλογών 2023κακοκαιρίαΚαλάβρυταεκλογές 2023εκλογέςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ΜέΡΑ 25Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚόμμα ΝίκηΚΚΕΣπαρτιάτεςΗλίας Κασιδιάρηςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΓιάνης ΒαρουφάκηςΒασίλης ΣτίγκαςΖωή Κωνσταντοπούλου