Απίστευτο τροχαίο στον Κάλαμο: Αυτοκίνητο κατέβηκε «αφρενάριστο» κατηφόρα και έπεσε στη θάλασσα - Τι λέει στο ethnos.gr φίλος του οδηγού
Κώστας Ασημακόπουλος«Βουτιά» στη θάλασσα έκανε ένα Ι.Χ. στο οικισμό Φανό Καλάμου του Δήμου Ωρωπού.
Ο οδηγός κατέβηκε αφρενάριστος την κατηφόρα κάθετου δρόμου (οδός Ποσειδώνος), πέρασε κάθετα την παραλιακή και κατέληξε στην παραλία, όπου συχνάζουν οικογένειες με παιδιά.
Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, επέβαινε γνωστός μαιευτήρας με τη σύζυγο του, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.
Το όχημα έπεσε στη θάλασσα με τον «oυρανό» και το αναποδογύρισαν γρήγορα οι λουόμενοι καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος πνιγμού για τους επιβάτες.
Μετά τις πρώτες βοήθειες έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα. Ένα του Δήμου Ωρωπού και ένα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες που δεν είχαν σοβαρά τραύματα αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ.
Και οι δύο άνθρωποι βρίσκονται εκτός κινδύνου. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος λουόμενος παρότι το περιστατικό έγινε γύρω στις 11:30 το πρωί της Κυριακής 16/7 και σε ένα σημείο που τα παιδιά συχνάζουν και κάνουν βουτιές.
Λουόμενοι που έζησαν τις πρώτες στιγμές μετά τη βουτιά του αυτοκινήτου είπαν πως σώθηκαν από θαύμα τόσο οι επιβάτες, όσο και οι περαστικοί.
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία