Ελλάδα|17.04.2024 08:51

Κρήτη: Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία δυστυχήματα την ίδια μέρα

Newsroom

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τρία τροχαία δυστυχήματα τη Δευτέρα, στην Κρήτη.

Νεκρός οδηγός μηχανής 

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ο οδηγός της μηχανής πού το μεσημέρι της Δευτέρας, τραυματίστηκε σοβαρά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πύργος - Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άνδρας συγκρούστηκε με προπορευόμενο δίκυκλο που οδηγούσε ένας 25χρονος.

Τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά που χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο διασωληνωμένος όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Νεκρός και ένας 65χρονος

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της ίδιας μέρας στον Αποκόρωνα Χανίων ένας άνδρας 65 ετών έχασε τη ζωή του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με συνεπεία ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος.

Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατέληξε 58χρονος οδηγός ΙΧ

Επίσης, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της ίδια ημέρας, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Γαλατά Χανίων.

Το μοιραίο έγινε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία.

Ο 58χρονος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

τροχαίο δυστύχημανεκροίΚρήτηειδήσεις τώρα