Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 19χρονος χειριστής εκσκαφέα που έπεσε σε γκρεμό
NewsroomΤη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στο Ρέθυμνο, όταν το μηχάνημα έργου στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό και τον καταπλάκωσε.
Την ίδια στιγμή, άλλος ένας νέος άνθρωπος που επίσης βρισκόταν μέσα στο μηχάνημα έργου, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, από το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (29/09) στην περιοχή της Πρέβελης, στην Κρήτη.
Άμεση κινητοποίηση
Το μηχάνημα έργου ξέφυγε από την πορεία του κάτω από άγνωστες συνθήκες και βρέθηκε στον γκρεμό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 όχημα και 12 πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό τους.
Δυστυχώς, οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον έναν εκ των δυο επιβαινόντων τον 19χρονο ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο.
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις