Πρωτοφανές περιστατικό: Μηχανοδηγός σταμάτησε τρένο για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης που έπαιζε με το κινητό του!
NewsroomΠρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως, σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις στην Αθήνα, όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί δεκάδες ατυχήματα.
Συγκεκριμένα, ο μηχανοδηγός ενός τρένου σταμάτησε τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης καθώς ένα παιδάκι ετοιμάζονταν να περάσει τις γραμμές. Το παιδάκι κοιτούσε το τρένο που περνούσε όταν σταμάτησε και ο μηχανοδηγός ρώτησε «τι κάνει;». Τότε σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε ο μισός από το παράθυρο φωνάζοντας στον ελεγκτή. «Περνάει το τρένο ρε!» ακούγεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος ο μηχανοδηγός και να αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο.
Σημείο… καρμανιόλα
Η διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις τρένων στην Αθήνα καθώς απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Το συμβάν αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους στις διαβάσεις τρένων και για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των υπαλλήλων που διαχειρίζονται αυτές τις διαδικασίες.
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου