Ελλάδα|09.01.2025 20:32
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στα ΚΤΕΛ
NewsroomΣε έναν 88χρονο άνδρα που είχε εξαφανιστεί στα τέλη Νοεμβρίου από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης ανήκει η σορός που βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα (9/1) κοντά στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης (ΚΤΕΛ «Μακεδονία»).
Σε τι οφείλεται ο θάνατός του
Η εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε δηλωθεί από τους οικείους του στις 21 Νοεμβρίου του περασμένου έτους στο αστυνομικό τμήμα Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο θα γίνει νεκροψία, νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση.
Διαβάστε ακόμη
- Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
- Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
- Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
- Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα