Πάρος: Κλείνουν σχολεία και δημόσια κτήρια λόγω των σεισμών
NewsroomΟ «χορός» των σεισμών συνεχίζεται μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, με αποτέλεσμα να κλείνουν σχολεία και δημόσια κτήρια και στην Πάρο.
Κλειστά σχολεία και δημόσια κτήρια
Γι’ αυτό το λόγο, ο δήμαρχος Πάρου, Κωνσταντίνος Μπιζάς έλαβε απόφαση σύμφωνα με την οποία κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και τα δημόσια κτήρια.
Συγκεκριμένα, για όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου του 2025, για προληπτικούς λόγους.
Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα δημοτικά κτήρια, όπως αυτά που στεγάζουν φορείς, συλλόγους ή παραχωρούνται για εκδηλώσεις, ενώ λουκέτο βάζει και ο Δήμος Πάρου μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου που οι υπηρεσίες του και οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν με τηλεργασία.
- Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
- Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
- ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου