Ελλάδα|15.02.2025 17:27
Εύβοια: 70χρονος καταπλακώθηκε από ασανσέρ
NewsroomΈνας 70χρονος στην Εύβοια έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ασανσέρ στο σπίτι του στο Μαλακώντα Ερέτριας. Ο άτυχος άντρας, ανασύρθηκε δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ πραγματοποιούνταν εργασίες στο χώρο που βρίσκεται το ασανσέρ στο σπίτι του 70χρονου.
Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία, η πυροσβεστική, οι εθελοντές της ΕΣΔΔΕ και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 70χρονο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Εικόνα από το ασανσέρ που καταπλάκωσε τον ηλικιωμένο στο Μαλακώντα Ερέτριας
Διαβάστε ακόμη
- «Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
- Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
- «Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης