Μετς: Σορός άνδρα μέσα σε φλεγόμενο αμάξι - Ήταν στη θέση του συνοδηγού
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/5) καθώς εκδηλώθηκε φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Μετς.
Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, με τους άνδρες της πυροσβεστικής να διαπιστώνουν ότι εντός του οχήματος υπήρχε η σορός ενός ανθρώπου αγνώστων στοιχείων.
Στη συνέχεια ενημερώθηκαν η Άμεση Δράση και η Ασφάλεια προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία από το αυτοκίνητο, αλλά και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες μέσω των καμερών ασφαλείας.
Η σορός του άνδρα παρέμενε στο σημείο, καθώς η έρευνα συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το τζιπ ήταν σταθμευμένο στο σημείο από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/5) και έχει ξένες πινακίδες, είναι κόκκινου χρώματος. Παράλληλα, από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε όχημα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA