Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Καρέ-καρέ η στιγμή της πτώσης της νταλίκας από τη γέφυρα
NewsroomΣοκ προκαλεί βίντεο-ντοκουμέντο που είδες το φως της δημοσιότητας από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη, όταν νταλίκα έπεσε από τη γέφυρα.
Η κινούμενη νταλίκα επί της Πέτρου Ράλλη εξετράπη της πορείας της, έσπασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε στο κενό στον παράδρομο της Θηβών.
Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (15/05) λίγο μετά τις 19.30, όταν το φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έκανε «βουτιά» στο κενό, από μεγάλο ύψος και από καθαρή τύχη γλίτωσε και η δεν καταπλάκωσε διερχόμενους οδηγούς.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάζει το Mega, πριν την πτώση μια έντονη λάμψη, ένας εκκωφαντικός θόρυβος που σήκωσε σκόνη στο σημείο, ενώ πλαστικά αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν μέτρα μακριά.
Το χρονικό
Ήταν λίγο πριν από τις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο οδηγός της νταλίκας, κινούμενος στηn αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα κιγκλιδώματα και στη συνέχει να πέφτει από ύψος 10 μέτρων στον παράδρομο της λεωφόρου Θηβών, καταπλακώνοντας δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε τραυματισμένος από τη σμπαραλιασμένη καμπίνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο όταν έσκασε ένα λάστιχο.
Στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών