Ελλάδα|14.11.2025 17:07

Άλιμος: Συνελήφθησαν ένας 17χρονος και γονέας για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στον Άλιμο το σοβαρό περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε σχολείο της περιοχής πριν από λίγες ημέρες με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση από δύο εξωσχολικά άτομα, όταν εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο και ξυλοκόπησαν άγρια τον νεαρό μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων μαθητών.  Ο ανήλικος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, ο 17χρονος που ενεπλάκη στο περιστατικό συνελήφθη, μαζί με έναν γονέα για παραμέληση εποπτείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου συνελήφθη ανήλικος 17 ετών ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο μαθητή την ώρα του διαλείμματος στον προαύλιο χώρο σχολείου στην περιοχή του Αλίμου

Επιπλέον συνελήφθη γονέας για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 12-11-2025 στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, ανήλικος ηλικίας 17 ετών, ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο μαθητή την ώρα του διαλείμματος στον προαύλιο χώρο σχολείου στην περιοχή του Αλίμου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες σε βάρος αδυνάμων ατόμων κατά συναυτουργία, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 11-11-2025 οι κατηγορούμενοι φορώντας κουκούλες, αφού σκαρφάλωσαν στην περίφραξη προαυλίου χώρου σχολείου στην περιοχή του Αλίμου, προσέγγισαν 15χρονο μαθητή και του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 17χρονο κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες της 12-11-2025 στον Άλιμο.

Επιπλέον, συνελήφθη και γονέας για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου τέκνου του.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ανήλικοςεπίθεσηειδήσεις τώραΆλιμοςσχολική βίαξυλοδαρμόςμαθητής