Ελλάδα|20.11.2025 08:12
Φυλακές Κορυδαλλού: Σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε κρατούμενο για να του φτιάξει το αυτοκίνητο
NewsroomΣτην Ελλάδα των viral ειδήσεων και των πιο viral περιστατικών, συνέβη κι αυτό και δύσκολο να πεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
Όπως αποκάλυψε χθες στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε από τις φυλακές Κορυδαλλού κρατούμενο για να τον βοηθήσει να επιδιορθώσει βλάβη στο αυτοκίνητό του.
Ο... μηχανικός της υπόθεσης βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για δύο δολοφονίες αλλά αυτό ουδόλως πτόησε τον σωφρονιστικό υπάλληλο.
«Τον έβγαλε χωρίς οποιαδήποτε άδεια, χωρίς ενημέρωση οποιουδήποτε. Δεν φαίνεται να τον γνώριζε κανείς τον συγκεκριμένο κρατούμενο που έχει κατηγορηθεί για δύο δολοφονίες ηλικιωμένων σε περιοχή της νοτίου Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Μάριος Φραγκούλης στο ethnos.gr: «Ένα σπουδαίο τραγούδι υπάρχει για να ακούγεται, δεν είναι μουσειακό έκθεμα»