Iωάννινα: Επιτυχείς επιχειρήσεις διάσωσης πέντε κτηνοτρόφων σε Τζουμέρκα και Ζαγόρι
Οι κτηνοτρόφοι είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από την περιοχή καθώς είχε φουσκώσει ο χείμαρρος και έτσι χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 3 κτηνοτρόφων στο Καβαλάρι του Δήμου Ζαγορίου από την πυροσβεστική.
Οι κτηνοτρόφοι είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από την περιοχή καθώς είχε φουσκώσει ο χείμαρρος και έτσι χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν άντρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο των Μηλιωτάδων καθώς και της 5ης ΕΜΑΚ. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται τους Νομούς Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων και οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή.
Ανάλογη επιχείρηση διάσωσης έγινε και νωρίτερα για δύο κτηνοτρόφους στους Μελισσουργούς του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Στον «αέρα» η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Γιατί οι σκληροπυρηνικοί της Τεχεράνης μπλοκάρουν τις συνομιλίες - Οι όροι του Τραμπ και τα «αγκάθια»
Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Χωρίς δυσκολία τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά - Οι απαντήσεις
«Επιχείρηση Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI ξερίζωσε τη μαφία των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αίσιο τέλος: Βγήκαν και οι τελευταίοι εγκλωβισμένοι από το πλημμυρισμένο σπήλαιο - Το χρονικό της δραματικής διάσωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



