Ελλάδα|12.12.2025 17:08
Αργυρούπολη: Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια διανομέα - Του παρήγγειλαν και άρχισαν να τον χτυπούν
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αργυρούπολη όταν ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε διανομέα κατά την παράδοση παραγγελίας.
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν ο διανομέας φαγητού έφτασε στο σημείο όπου είχε δηλωθεί ως διεύθυνση, προκειμένου να παραδώσει την παραγγελία. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα, δύο 17χρονοι και ένας 18χρονος, οι οποίοι του επιτέθηκαν βάναυσα, χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα.
Σύμφωνα με το MEGA, παρά την λιποθυμία του, η επίθεση συνεχίστηκε, ενώ οι δράστες προσπάθησαν να του αρπάξουν το τσαντάκι, παίρνοντας τελικά μόνο το φαγητό, προτού διαφύγουν.
Ο διανομέας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 17χρονος για την υπόθεση. Οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο