Ελλάδα|11.03.2026 07:32
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνα, διασωληνωμένος ένας 19χρονος
NewsroomΈνα δεύτερο πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες μετά το δυστύχημα με θύμα 25χρονο πεζό που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο ανέβηκε ανεξέλεγκτο σε πεζοδρόμιο.
Το δεύτερο τροχαίο έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, όταν 19χρονος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε έχοντας ως συνεπιβάτη συνομήλικο φίλο του, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί με σφοδρότητα σε κολώνα.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς και ασθενοφόρα τους ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Ο ένας από τους δύο 19χρονους έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
Διαβάστε ακόμη
- «Πολιτικό τοπίο σε μια εύθραυστη σταθερότητα»: Τα κρίσιμα ερωτήματα του Νοεμβρίου
- Pizza Fan: Νέοι διάλογοι για το κύκλωμα μαύρου χρήματος - Παραμένει η αβεβαιότητα για 2.500 εργαζομένους
- Γεωπολιτικό πόκερ σε εξέλιξη: Το ενεργειακό «χαρτί» της Αθήνας, οι κινήσεις της Άγκυρας και οι ισορροπίες στην περιοχή
- Μπορούν οι αναμνήσεις να... μεταφερθούν; Το αμφιλεγόμενο πείραμα της δεκαετίας του 1960