Ελλάδα|16.05.2026 15:40
Τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε βάθος 10 μέτρων - Στο νοσοκομείο η οδηγός
NewsroomΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (16/05) στην Ιστιαία της Εύβοιας, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 10 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, ξέφυγε της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πέφτοντας σε μια χαράδρα βάθους 10 μέτρων στην περιοχή του Πύργου στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, λίγο πριν το μεσημέρι.
Στην περιοχή έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν την γυναίκα, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας.
Διαβάστε ακόμη
- Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος: Πωλούσε «μαϊμού» φάρμακα σε ασθενείς σε Ελλάδα και Ευρώπη - Έκαναν τζίρο 240 εκατ.
- Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
- Το «Ferto» του Akyla και ο διορατικός Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision της εικόνας