Lifestyle|15.07.2021 15:37

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Δέσποινα Βανδή: «Δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει»

Newsroom

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν διαζύγιο, έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πριν από το διαζύγιο

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Δέσποινα Βανδή έγινε νονά ενός κοριτσιού, που πήρε το όνομα Αρετή. Η τραγουδίστρια βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Παράλληλα, ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από την Ιωάννα Μαλέσκου για το διαζύγιο της κολλητής του, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνο να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν από 25 χρόνια και δεν με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι τα πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και στη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει… αυτή που το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια». 

Όλες οι ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Οι 6 αναρτήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Πού βρέθηκε πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Δέσποινα Βανδή: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα» - Το τραγούδι που «σημάδεψε» το διαζύγιό της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Oι επιστήμονες τώρα μας τα γυρίζουν, ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει»

Ηλίας Μπόγδανος για το ατύχημα που είχε: «Είχα εσωτερική αιμορραγία κι αφαίρεσα τη σπλήνα μου»

διαζύγιοΝάνσυ ΖαμπέτογλουΔέσποινα ΒανδήΝτέμης Νικολαΐδης