Lifestyle|14.09.2021 15:58

Έκτορας Μποτρίνι για τα ριάλιτι μαγειρικής: Υπάρχει overdose μαγείρων - Θα βαρυστομαχιάσουμε

Newsroom

Τα Ελληνικά Βραβεία Γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι 2021» απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (13/9) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκεί ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε στις κάμερες και σχολίασε τα ριάλιτι μαγειρικής που «έχουν κατακλύσει φέτος την ελληνική τηλεόραση».

«Η μαγειρική αρέσει. Το θέμα είναι να πηγαίνουν και καλά. Υπάρχει ένα overdose μαγειρικής, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σταδιακά τα πράγματα. Υπάρχει πάρα πολλή μαγειρική αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και στο τέλος θα βαρυστομαχιάσουμε» ανέφερε ο ίδιος και συνέχιζε: «Στο μέλλον θα κάνω μια εκπομπή, υπάρχουν πάρα πολλοί τώρα… Όλες οι ζώνες είναι καλυμμένες. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ».

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε το MasterChef

Το «Game Of Chefs» έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μας άνοιξε την… όρεξη για γαστρονομικές περιπέτειες. Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθισαν στη θέση του κριτή και έβαλαν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με χιούμορ και ατάκα, ρίχνει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs» και οι τρεις σεφ - κριτές δοκιμάζουν στα… τυφλά, ηγούνται των ομάδων τους και καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

Το «Top Chef» ήρθε στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μας ξεναγεί στον γοητευτικό, αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη μαγειρική αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του «Top Chef» και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες. Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κάνει τα απογεύματά μας… πιο πικάντικα! Κάθε εβδομάδα η παρουσιάστρια μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες, οι οποίοι θα μας βάζουν στην κουζίνα τους έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσουν τους συνδαιτημόνες τους και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη και 2.500 ευρώ.

Στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας, το «Κάτι Ξαναψήνεται» στρώνει τραπέζι για… Survivors! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας βάζει στα σπίτια πέντε παικτών του Survivor και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Πάνος Καλίδης φοράνε τις ποδιές τους, ψωνίζουν τα απαραίτητα και μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους. Το τραπέζι στρώνεται, οι καλεσμένοι σερβίρονται, τα πιρούνια και οι ατάκες παίρνουν… φωτιά!

Όλες οι ειδήσεις

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Met Gala 2021: «Φορολογήστε τους πλούσιους», κάτω η πατριαρχία και η κατάμαυρη Kim Kardashian

Γιώργος Καραμίχος: Πήγα στο Athens Pride με τον γιο μου και μου γράφανε στο Instagram «ρεζιλίκια»

Ελένη Τζώρτζη για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox

Έκτορας Μποτρίνιριάλιτιμαγειρική