Lifestyle|24.01.2019 19:08

Ο κολλητός (;) του Τανιμανίδη μπαίνει στο «Survivor 3» (pic)

Newsroom

Και τρίτη φωτογραφία αποδεικνύει τη φιλική σχέση του φετινού παίκτη του «Survivor» Κυριάκου Πελεκάνου με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Σάκη Τανιμανίδη.

Πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Τι λέει;» της Ελένη Τσολάκη αποκαλύφθηκε η φιλική σχέση του Ελληνοκύπριου personal trainer Κυριάκου Πελεκάνου με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο γυμναστής ήταν καλεσμένος στο γάμο του παρουσιαστή με την Χριστίνα Μπόμπα που έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στη Σίφνο και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν και οι σχετικές φωτογραφίες.

Μια ακόμη όμως φωτογραφία αποδεικνύει τη στενή σχέση παρουσιαστή και συμμετέχοντα στο φετινό ελληνοτουρκικό «Survivor».

Στη μεγάλη ομαδική φωτογραφία, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γαμπρού πριν το γάμο του, ο Κυριάκος Πελεκάνος βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει ο ίδιος ο παρουσιαστής του «Survivor» στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ήθελα να έχω όλους τους φίλους μου στις ετοιμασίες».

Ωστόσο, πηγές από τον ΣΚΑΪ διευκρίνιζαν πως ανεξαρτήτως της όποιας γνωριμίας του παρουσιαστή με τον συμμετέχοντα του «Survivor», «αφενός ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι αυτός που κάνει τα κάστινγκ της επιλογής των παικτών μιας και υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα στην παραγωγή με το ρόλο αυτό, αφετέρου τα κριτήρια επιλογής των παικτών είναι πολύ συγκεκριμένα και όποιος δεν τα πληροί δεν μπορεί να μετάσχει στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Σάκης ΤανιμανίδηςSurvivorριάλιτι