Lifestyle|01.11.2021 23:13

Τάσος Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ο χορογράφος

Newsroom

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το θρίλερ που ακολούθησε για να βρεθούν τα ίχνη του, ο Τάσος Ξιαρχό έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο χορογράφος, τις τελευταίες ώρες, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μετά από αναρτήσεις που έκανε, το βράδυ της Κυριακής, 31 Οκτωβρίου, όπου σχολίαζε με χυδαίο τρόπο το σώμα και το ντύσιμο μίας άγνωστής του κοπέλας. Μετά την κατακραυγή ο Τ. Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές ώστε να βρεθεί.

Τελικά, ο ίδιος εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες και εκκλήσεις της οικογένειάς του, που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, και μεταφέρθηκε, για εξετάσεις, στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω»

Όσο τον αναζητούσε η αστυνομία, αφού ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλιά του σε βάρος μίας κοπέλας, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής στο TikTok με ένα βίντεο το οποίο και κατέβασε μερικά λεπτά αργότερα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τάσος ΞιαρχόΙπποκράτειο Νοσοκομείοαπόπειρα αυτοκτονίαςχορογράφος