Lifestyle|02.11.2021 12:05

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας και η νοσηλεία στο νοσοκομείο - «Πιστεύω ότι θα μετανιώσει»

Newsroom

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το θρίλερ που ακολούθησε για να βρεθούν τα ίχνη του, ο 29χρονος χορογράφος Τάσος Ξιαρχό έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο Τάσος Ξιαρχό, τις τελευταίες ώρες, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μετά από αναρτήσεις που έκανε, το βράδυ της Κυριακής (31/10), όπου σχολίαζε με ανάρμοστο τρόπο το σώμα και το ντύσιμο μίας άγνωστής του κοπέλας σε εστιατόριο.

Μετά την κατακραυγή και τα χιλιάδες υβριστικά σχόλια εναντίον του, ο Τάσος Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές ώστε να βρεθεί.

Τελικά, ο ίδιος εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες και εκκλήσεις της οικογένειάς του, που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, και μεταφέρθηκε, για εξετάσεις, στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τάσος Ξιαρχό: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω»

Όσο τον αναζητούσε η αστυνομία, αφού ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τις αντιδράσεις, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής στο TikTok με ένα βίντεο το οποίο και κατέβασε μερικά λεπτά αργότερα. «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Τάσος Ξιαρχό - Στο πλευρό του η μητέρα του

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τρίτης (2/11) αναφέρθηκαν οι τελευταίες πληροφορίες για την απόπειρα αυτοκτονίας και την κατάσταση της υγεία του χορογράφου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής γύρω στις 12:00 το βράδυ της Δευτέρας ο Ξιαρχό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο. Συνεργάτες της εκπομπής βρέθηκαν στο Μενίδι στο πατρικό του σπίτι του χορογράφου, όπου μίλησε και ο πατέρας του. Ο 29χρονος χορογράφος έφτασε στο νοσοκομείο με αστυνομική συνοδεία και ήταν σε καλή κατάσταση. Μαζί του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του.

Πανταζής, Πεφτίτση, Ζούλιας και Κονδυλάτος για Τάσο Ξιαρχό

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open έκαναν δηλώσεις για τον Ξιαρχό, ο Λευτέρης Πανταζής η Κατερίνα Πεφτίτση,  ο Περικλής Κονδυλάτος και η Άντζελα Ευριπίδη.

Ο Λευτέρης Πανταζής είπε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την αξία τους. «Ο Τάσος είναι καλό παιδί και μεγάλο ταλέντο, πιστεύω ότι θα μετανιώσει». «Δεν μπορεί κανείς να πει τι πρέπει να φορέσει κάποιος και τι δεν πρέπει να βάλει. Και πώς πρέπει να κυκλοφορεί, πού πρέπει να πηγαίνει και πού δεν πρέπει να πηγαίνω. Και εγώ συγκεκριμένα είχα αντίστοιχο σχόλιο παλιότερα από τον κύριο Λιάγκα γιατί δεν ήμουν της αισθητικής του. Έτσι αντίστοιχα θα πω και για τον Τάσο. Ήταν άδικο και κακό το σχόλιό του του προς την κοπέλα και του έστειλα μήνυμα ότι ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανε» είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Ο Περικλης Κονδυλατος πάλι μιλώντας και για το κίνημα Metoo είπε: «Έχουμε κάνει κυνήγι μαγισσών, δεν τολμάει πια κανείς να πει τίποτα σε κανέναν» ενώ ξεκαθάρισε ότι μιλάει γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον Τάσο Ξιαρχό. «Ο καθένας είναι ιδιαίτερος, έχει τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα» είπε η Άντζελα Ευριπίδη.

Η Μαίρη, το κορίτσι με τις ρίγες, ευχαρίστησε όσους την υποστήριξαν

Την ίδια στιγμή η Μαίρη – η κοπέλα την οποία σχολίασε ο Τάσος Ξιαρχό - ευχαρίστησε όσους την υποστήριξαν και δήλωσε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. «Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και εκτιμώ την κυρία Μαγγίρα απίστευτα. Ωστόσο δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο θεωρώ ότι έχουν ειπωθεί όλα και από μένα και από τους άλλους δημοσιογράφους. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ξιαρχάκοςδεν θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα σπρώξω και άλλον έναν συνάνθρωπο μου στα όρια».

Το body shaming, η εξαφάνιση, η απόπειρα αυτοκτονίας και η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Δείτε όλο το χρονικό της περιπέτειας του τάσου Ξιαρχό στο βίντεο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

χορογράφοςΤάσος ΞιαρχόΙπποκράτειο Νοσοκομείοαπόπειρα αυτοκτονίας