Lifestyle|08.11.2021 09:21

Τάσος Ξιαρχό: Η συνάντηση με την κοπέλα, την οποία χλεύασε για τα κιλά της - Γέλια και αγκαλιές

Newsroom

Μια εβδομάδα ακριβώς πέρασε από τη μέρα που ο Τάσος Ξιαρχό έγινε αντικείμενο δημόσιας κατακραυγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από ένα βίντεο που δημοσίευσε όπου χλεύασε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, επειδή φορούσε ένα ριγέ μπλουζάκι.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του χορογράφου στο νοσοκομείου, ο Τάσος Ξιαρχό θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη από την Μέρι Παππά και μάλιστα το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε!

Ο Τάσος και η Μέρι βρέθηκαν στο σπίτι του χορογράφου, συζήτησαν και έκαναν... ανακωχή! Η Μέρι Παππά δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα Instagram Stories, με τον Τάσο Ξιαρχό να κάνει repost και να γράφει: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”».

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε» τόνισε η Μέρι Παππά στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Τι λες τώρα».

Αναφορικά με συναισθήματα που προκάλεσε η συμπεριφορά του χορογράφου, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στη ζωή της, η Μέρι Παππά είπε: «Θυμός, κλάματα και στεναχώρια. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για το ότι έχω κοντά μαλλιά, για το ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω, για το ότι δεν έχω μια κοριτσίστικη φωνή, ενώ έχω δεχθεί ρατσισμό και για την καταγωγή μου. Παίρνεις μία προσοχή που δεν την έχεις συνηθίσει, δεν την ήθελες και δεν την αποζήτησες. Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις».

Τάσος Ξιαρχό: «Κάνω restart» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Διέγραψα τις αναρτήσεις μου, για να μηδενίσω και να ξεκινήσω από την αρχή» δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έπειτα από το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο. «Θεώρησα ότι είναι μια πολύ ωραία αρχή. Να έχω μόνο μια πολύ αγαπημένη μου φωτογραφία και επειδή είχα κάποια ποστ με κάποιους ανθρώπους που με είχαν κατηγορήσει, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι όμορφο από την αρχή. Δεν ήταν κάτι σημαντικό, ήταν κάτι της στιγμής» επισήμανε.

Σε ερώτηση εάν αισθάνεται ότι κάποιοι φίλοι του τον πρόδωσαν, αρκέστηκε ν' απαντήσει ότι ήθελε να τα σβήσει για να νιώσει ανακούφιση πάνω σε αυτό. «Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να ξεκινήσω από αύριο να διορθώνω τα λάθη μου και να δω τι είναι σωστό και τι όχι». Στην ίδια εκπομπή η κοπέλα είχε δηλώσει για τον Τάσο Ξιαρχό: «Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό. Ειλικρινά, θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρι. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας».

body shamingbody positivityχορογράφοςΤάσος Ξιαρχόκιλά