Lifestyle|20.12.2021 09:20

Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη του Σάκη στο Voice και η σκυτάλη στο Survivor - «Να δω και το αδελφάκι μου»

Newsroom

Το «The Voice» δίνει σκυτάλη στο νέο «Survivor» και ο Γιώργος Λιανός φεύγει πολύ άμεσα για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, μαζί με την ρώτη «φουρνιά» παικτών. Τη συμμετοχή του σεφ Απόστολου Ρουβά στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε με έναν χαριτωμένο τρόπο ο αδερφό του, Σάκης Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς - Ανυπομονεί να τον βλέπει στο Survivor, ο Σάκης 

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του «The Voice» το βράδυ της Κυριακής, όπου ο Σάκης Ρουβάς αναδείχθηκε νικητής coach, με τη διαγωνιζόμενη Άννα Αργυρού να βγαίνει νικήτρια, προχώρησε στην αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εκρηκτική του εμφάνιση μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο απόλυτος Έλληνας σταρ και coach του «The Voice» έριξε τη... βόμβα!

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνιο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο» σημείωσε, αρχικά, με μεγάλο ενθουσιασμό ο Σάκης Ρουβάς προσθέτοντας με πιο σιγανή φωνή, «έτσι, να δω και το αδελφάκι μου».

«Το ‘σκασε, το ‘σκασε» αναφώνησε με αμηχανία ο παρουσιαστή του Survivor, Γιώργος Λιανός για να σπεύσει ο Σάκης Ρουβάς να συμπληρώσει πως «εγώ δεν είπα τίποτα».

Ποιος είναι ο Απόστολος Ρουβάς που πάει Survivor!

Είναι 5 χρόνια μικρότερος από τον Σάκη Ρουβά και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα, είναι δηλαδή ο βενιαμίν της οικογένειας. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας.  Στην πρωτεύουσα μετακόμισε πριν από περίπου 7 χρόνια.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα. Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports. Αγαπά το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία, ενώ επίσης λατρεύει και τα ταξίδια. Έχει ταλέντο στο χορό με μία μικρή αδυναμία στο λάτιν και κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη. 

Τον Απόστολο Ρουβά - ή αλλιώς Τόλη - γνωρίσαμε μέσα από τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

Απόστολος ΡουβάςSurvivorΓιώργος ΛιανόςΣάκης ΡουβάςSurvivor 4