Lifestyle|30.12.2021 11:05

Δέσποινα Βανδή: Θετική στον κορονοϊό - Τα κρούσματα στο J2US και τι θα γίνει με τον τελικό

Newsroom

Ο ένας μετά τον άλλο, οι Έλληνες celebrities ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα που «χτύπησε» η πανδημία βρίσκεται πλέον και αυτό της Δέσποινας Βανδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματά της μέχρι στιγμής είναι ήπια και έχει μπει ήδη σε καραντίνα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον τελικό του J2US, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι νοσεί και ο Χάρης Βαρθακούρης. Πληροφορίες από τον Alpha αναφέρουν ότι γίνονται όλα τα απαραίτητα τεστ, προκειμένου ο τελικός να διεξαχθεί κανονικά. 

Εκτός J2US o Χάρης Βαρθακούρης

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε θετικός, με συνέπεια να μη δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του J2US. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα διαγωνιστεί με άλλον παρτενέρ. «Υπό κανονικές συνθήκες το Σάββατο θα βλέπατε την Άννα Μαρία κι εμένα να κερδίζουμε το @j2us_gr. Το σύμπαν όμως είχε άλλα σχέδια. Εχθές ξύπνησα με βήχα κ φωνή Βασίλη Καρρά πριν πιει τον καφέ του, έκανα αμέσως μοριακό τεστ κ μερικές ώρες αργότερα έμαθα ότι είμαι θετικός!

Είμαι ένα από τα 21.567 χθεσινά κρούσματα. Κανονικά εμβολιασμένος, με αρνητικό μοριακό την Παρασκευή, αρνητικό rapid το Σάββατο, αρνητικό κ τη Δευτέρα (ακριβώς πριν την πρόβα μας), δεν βγαίνω απ’ το σπίτι παρά μόνο για τις υποχρεώσεις του Just, άντε να πάω κάνα σούπερ μάρκετ, πάντα με μάσκα, ωστόσο την πάτησα. Βέβαια, τα Σάββατα, δεκάδες κόσμου ερχόμαστε σε επαφή στο πλατό. Είναι θέμα χρόνου Για όλους μας να την πατήσουμε. Πιο ατυχές timing να νοσήσω όμως, δεν γινόταν!».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη στο live του Σαββάτου (1/1) αναμένεται να πάρει ο Stan, τραγουδώντας μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τελικός J2US με τη Δέσποινα Βανδή σε ... απόσταση!

Σύμφωνα με το okmag, η Δέσποινα Βανδή δεν θα έχει φυσική παρουσία στον τελικό του J2US το ερχόμενο Σάββατο αφού θα παραμείνει σε καραντίνα για τον κορονοϊό. Ωστόσο, το φινάλε του φαντασμαγορικού σόου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Την Τετάρτη έγιναν κανονικά οι πρόβες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία ενώ κανονικά θα γίνουν και την Πέμπτη (30/12).

ΚορονοϊόςJ2USΝίκος ΚοκλώνηςΔέσποινα ΒανδήτελικόςΧάρης Βαρθακούρηςκρούσματα