Lifestyle|05.02.2022 10:40

Σίσσυ Χρηστίδου: Εκτός εκπομπής ύστερα από την απώλεια της μητέρας της - «Θα την αφήσουμε να θρηνήσει»

Newsroom

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρωί του Σαββάτου (5/2), το «Χαμογέλα και πάλι» ξεκίνησε χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια θα μείνει για λίγο εκτός εκπομπής, για να θρηνήσει τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας, ενώ τη θέση της στο τραπέζι πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Σήμερα είναι για την εκπομπή μια ιδιαίτερη μέρα, μια αρκετά δύσκολη θα έλεγα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει τον λόγο της απουσίας της. Χθες το απόγευμα έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να είναι στη θέση της, αν και η ίδια είναι φοβερή επαγγελματίας» ανέφερε, αρχικά, ο Παύλος Σταματόπουλος

«Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγο καιρό να είναι ξανά εδώ να κάνουμε εκπομπή… Φυσικά η αγάπη μας, τα συλλυπητήρια μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της» πρόσθεσε. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος πάνω στη σύγχυσή του αναφέρθηκε στην εκπομπή με το παλιό της όνομα.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ/ τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ/ αγαπώ… 04-02-2022» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Σίσσυ Χρηστίδουειδήσεις τώραθάνατοςεκπομπήΚατερίνα ΖαρίφημητέραΠαύλος Σταματόπουλος