Lifestyle|26.04.2022 13:30

Alec Baldwin: Το νέο βίντεο που κάνει πρόβα με το όπλο πριν τον μοιραίο πυροβολισμό προκαλεί σοκ

Newsroom

Έξι μήνες μετά την τραγωδία του «Rust», όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) πυροβόλησε θανάσιμα μια 42χρονη γυναίκα τα ερωτήματα σχετικά με το πώς μπήκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό παραμένουν αναπάντητα. Στα πιο πρόσφατα νέα της τραγικής υπόθεσης, κυκλοφόρησαν πλάνα που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, το νέο υλικό αφορά σκηνές από τις στιγμές πριν και μετά τη δολοφονία της κινηματογραφίστριας της ταινίαςΧαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins), κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Η αστυνομία από το Νέο Μεξικό και το γραφείο του σερίφη Έινταν Μεντόζα της κομητείας Σάντα Φε, έδωσαν στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία που σχετίζονται με την εν εξελίξει ποινική έρευνα για τον θάνατό της, συμπεριλαμβανομένων βίντεο ντοκουμέντο από τις πρόβες πριν το ατύχημα, φωτογραφίες από τις σκηνές μετά τον πυροβολισμό και καταθέσεων μαρτύρων αλλά και του Μπάλντουιν.

Σε ένα από τα βίντεο, ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ντυμένος ως καουμπόι να εξασκείται με το όπλο που τελικά σκότωσε την κινηματογραφίστρια. Ένα άλλο βίντεο δείχνει την αστυνομία και τους γιατρούς να τρέχουν στο σημείο και να μάχονται για να σώσουν την Χάτσινς. 

Σε δήλωσή του, ο σερίφης Έινταν Μεντόζα τόνισε ότι η έρευνα για την τραγική υπόθεση «βρίσκεται σε εξέλιξη» και πως εκκρεμούν τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης των πυροβόλων όπλων, της ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς η ανάλυση δεδομένων από την άρση απορρήτου του Μπάλντουιν. «Μόλις παραδοθούν αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την έρευνα για να την προωθήσουμε στον εισαγγελέα της Σάντα Φε για επανεξέταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο με τις σκηνές ντοκουμέντο

ταινίαδολοφονίαΑλεκ Μπάλντουινβίντεοειδήσεις τώρα