Lifestyle|27.04.2022 20:09

Alec Baldwin: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Χάτσινς είναι νεκρή από σφαίρα

Newsroom

Βίντεο που δείχνει την πρώτη αντίδραση του Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) όταν μαθαίνει ότι σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust δημοσιεύτηκαν από την DailyMail και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν μέσα στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό στις 21 Οκτωβρίου 2021, αφού το όπλο-ρέπλικα του Μπάλντουιν έριξε μια αληθινή σφαίρα κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Ο ίδιος λέει στις Αρχές ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη και γι' αυτό μένει άναυδος, μπερδεμένος και έκπληκτος όταν είδε μια σφαίρα να βγαίνει από το όπλο του και να διαπερνά τον ώμο του σκηνοθέτη Τζοελ Σόουζα πριν χτυπήσει τον Χάτσινς στη μασχάλη.

«Έχω κάποια δυσάρεστα νέα. Δεν τα κατάφερε», του λέει η ερευνητής και ο Baldwin τα χάνει. Γυρνά πίσω στη θέση του, λέγοντας: «Όχι!», προτού ρωτήσει αν μπορεί να τον συγχωρέσει κανείς για να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του, Χιλάρια.

Ο Μπάλντουιν φεύγει από το δωμάτιο κρατώντας το κεφάλι του. Δευτερόλεπτα αργότερα, φωτογραφήθηκε στο πάρκινγκ του γραφείου του σερίφη, κλαίγοντας καθώς μιλούσε στη Χιλάρια. Ακόμη και τώρα, έξι μήνες αργότερα, κανείς δεν γνωρίζει πώς μια αληθινή σφαίρα βρέθηκε στο όπλο του Μπάλντουιν.

Με ένα τηλεφώνημα λίγες μέρες μετά τους πυροβολισμούς, ο Μπάλντουιν πίεσε τους αστυνομικούς να διερευνήσουν μια θεωρία - ότι ένα κουτί με εικονικές σφαίρες εξαφανίστηκε από το πλατό και εμφανίστηκε ξανά κάποια στιγμή αργότερα με αληθινές σφαίρες μέσα. Τηλεφώνησε στην ντετέκτιβ Alexandra Hancock και της είπε ότι είχε πληροφορηθεί από κάποιον άλλον ότι το κουτί ήταν εκεί από όπου η οπλουργός Hannah Gutierrez-Reed είχε πάρει τις σφαίρες από τις οποίες φορτώθηκαν στο όπλο του εκείνη την ημέρα.

Στα πιο πρόσφατα νέα της τραγικής υπόθεσης, κυκλοφόρησαν πλάνα που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, το νέο υλικό αφορά σκηνές από τις στιγμές πριν και μετά τη δολοφονία της κινηματογραφίστριας της ταινίαςΧαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins),κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Η αστυνομία από το Νέο Μεξικό και το γραφείο του σερίφη Έινταν Μεντόζα της κομητείας Σάντα Φε, έδωσαν στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία που σχετίζονται με την εν εξελίξει ποινική έρευνα για τον θάνατό της, συμπεριλαμβανομένων βίντεο ντοκουμέντο από τις πρόβες πριν το ατύχημα, φωτογραφίες από τις σκηνές μετά τον πυροβολισμό και καταθέσεων μαρτύρων αλλά και του Μπάλντουιν.

Σε ένα από τα βίντεο, ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ντυμένος ως καουμπόι να εξασκείται με το όπλο που τελικά σκότωσε την κινηματογραφίστρια. Ένα άλλο βίντεο δείχνει την αστυνομία και τους γιατρούς να τρέχουν στο σημείο και να μάχονται για να σώσουν την Χάτσινς. 

Σε δήλωσή του, ο σερίφης Έινταν Μεντόζα τόνισε ότι η έρευνα για την τραγική υπόθεση «βρίσκεται σε εξέλιξη» και πως εκκρεμούν τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης των πυροβόλων όπλων, της ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς η ανάλυση δεδομένων από την άρση απορρήτου του Μπάλντουιν. «Μόλις παραδοθούν αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την έρευνα για να την προωθήσουμε στον εισαγγελέα της Σάντα Φε για επανεξέταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο με τις σκηνές ντοκουμέντο

ταινίαAlec BaldwinθάνατοςΑλεκ Μπάλντουινειδήσεις τώρα