Lifestyle|15.07.2022 11:10

Serena Williams: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ποζάρει με θέα την Ακρόπολη

Newsroom

Η Serena Williams (Σερένα Γουίλιαμς) βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media από τα μνημεία που επισκέπτεται παρέα με τον σύζυγό της Alexis Ohanian και την κόρη τους. 

Στο Tik Tok ανήρτησε ένα βίντεο από την ξενάγησή της στην Ακρόπολη και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ στην Αθήνα. Super cool, κοιτάξτε το τοπίο», ενώ η ξεναγός δείχνει στη συνέχεια το Καλλιμάρμαρο. «Πίσω στον πράσινο λόφο βρίσκεται το στάδιο στο οποίο έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί το 1896».

Παράλληλα, η διάσημη τενίστρια ανέβασε και μια οικογενειακή φωτογραφία με θέα την Ακρόπολη και θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο σπουδαία ιστορία έχει η χώρα μας.

Η συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούμπο και το σχόλιο του Τσιτσιπά

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Η Άνοδος» στην Αθήνα, ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τ' αδέρφια του βρίσκονται στην Ελλάδα. Η οικογένεια συνάντησε τη διάσημη αθλήτρια και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Ο Γιάννης, μάλιστα, ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, μαζεύοντας αρκετά like και σχόλια. Ένα από τα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε το στιγμιότυπο ήταν εκείνο του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο τενίστας έγραψε «Έξι από τα 13 θαύματα του κόσμου σε μια φωτογραφία».

 

Το 2017, η Serena Williams παντρεύτηκε τον σύντροφό της και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ολυμπία. Ο Alexis Ohanian είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δημιούργησε μεγάλη περιουσία μέσα από την πλατφόρμα Reddit.com, την οποία ίδρυσε μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο διάσημα στο Χόλιγουντ, το ίδιο όμως και η μικρή τους κόρη στην οποία έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Instagram, η οποία έχει μαζέψει περισσότερους από 630 χιλιάδες follower

Η Serena Williams στη μεγάλη οθόνη

Πριν από μερικούς μήνες, έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους η ταινία «King Richard» του σεναριογράφου Zach Baylin, η οποία αφορά στη ζωή του προπονητή Richard Williams, πατέρα των πρωταθλητριών Venus και Serena Williams, που οδηγούμενος από το όραμά του και χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές μεθόδους κατάφερε να «χτίσει» τις δύο αθλήτριες, οι οποίες με τη σειρά τους άλλαξαν την παγκόσμια πορεία του τένις.

Οι τενίστριες Venus και Serena Williams κατέχουν από 4 Χρυσά Ολυμπιακά Μετάλλια η κάθε μία και θεωρούνται οι πιο επιτυχημένες τενίστριες όλων των εποχών. Η ταινία «King Richard» αφηγείται τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα και περιγράφει πως ξεκίνησαν από τους δρόμους της Καλιφόρνια και κατέληξαν στο ψηλότερο σημείο του βάθρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενεργειακός εφιάλτης και σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» - Ο σχεδιασμός του Μαξίμου για επάρκεια και τιμές

Κορονοϊός: Μπάχαλο στα νοσοκομεία με ασθενείς covid - Στοιβαγμένοι στα επείγοντα περιμένοντας για κρεβάτι

Power Pass: Ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους - Διεύρυνση του προγράμματος αλλά αντιδράσεις για τα ποσά

Οι Αμερικανοί βουλευτές «μπλόκαραν» τα τουρκικά F16 - Οι πολιτικές Ερντογάν, οι S-400 και τα «παζάρια» στο ΝΑΤΟ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο

Ποια ήταν η Χιροσίμα της Βραζιλίας: Η τραγωδία που ακόμα και σήμερα 72 χρόνια μετά ουδείς έχει ξεχάσει

καλοκαίριΑκρόποληειδήσεις τώραΤένιςΣερένα Γουίλιαμςαθλήτριαδιακοπές