Lifestyle|16.07.2022 11:00

Ana de Armas: Oι παπαράτσι, ο χωρισμός από τον Ben Affleck και ο νέος έρωτας με τον CEO του Tinder

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo

Η Ana de Armas είναι γνωστή για τη δουλειά της στη μεγάλη οθόνη, και φαίνεται ότι θα ήθελε να παραμείνει έτσι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός του «Knives Out» παραδέχεται ότι έκανε ένα διάλειμμα από τη ζωή στο Λος Άντζελες επειδή βίωσε «φρικτή» προσοχή όσο έβγαινε με τον Ben Affleck και η ίδια δεν ήθελε να βιώσει αυτά που είχε δει παλαιότερα, παρακολουθώντας άλλους διάσημους να καταδιώκονται από τους παπαράτσι.

«Δεν υπάρχει διαφυγή. Δεν υπάρχει διέξοδος», αποκάλυψε η 34χρονη σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Elle. «Είναι πάντα η αίσθηση ότι κάτι δεν έχεις, ότι κάτι σου λείπει. Είναι μια πόλη που σε κρατάει σε αγωνία». Η De Armas και ο Affleck, 49 ετών, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο Instagram τον Μάιο του 2020, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Affleck για τα γενέθλιά της. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 έγινε γνωστό ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Deep Water» είχαν χωρίσει.

Τον Ιανουάριο του 2021 το περιοδικό People επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μέσω πηγής από το περιβάλλον του ζευγαριού. Αιτία φάνηκε να είναι η απόφασή της να εγκαταλείψει το Los Angeles. Βαθύτερη αιτία, μάλλον ήταν το κυνηγητό των paparazzi. «Η Ana de Armas δεν θέλει να μείνει στο Los Angeles και ο Ben Affleck προφανώς πρέπει να μείνει, γιατί τα παιδιά του μένουν στο Los Angeles», είχε σημειώσει τότε η συγκεκριμένη πηγή. Σύμφωνα με το Page Six, ένας άλλος παράγοντας που οδήγησε στο χωρισμό του ζευγαριού ήταν ότι η de Armas ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο Affleck όχι.

 

Έκτοτε, η de Armas βρήκε την ευτυχία στη Νέα Υόρκη και νέους τρόπους να αποφεύγει τον έλεγχο. Αποφεύγει να γκουγκλάρει τον εαυτό της και φροντίζει η προσωπική της ζωή να παραμένει ιδιωτική. «Έχω διαγράψει το Twitter εδώ και χρόνια», δήλωσε στο περιοδικό. «Με το ζόρι μπαίνω στο Instagram εδώ και σχεδόν ένα χρόνο».

Μετά τον χωρισμό από τον Ben Affleck βγαίνει με τον CEO του Tinder Paul Boukadakis. Ο φακός τους είχε εντοπίσει πρώτη φορά να φιλιούνται τον Δεκέμβριο του 2021 κατά τη διαμονή τους στο Λος Άντζελες. O Ben Affleck παρέμεινε στο Los Angeles και βρήκε την προσωπική του ευτυχία και πάλι στο πλευρό της Jennifer Lopez, με την οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν ξανά, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Tην  De Armas θα την δούμε το επόμενο διάστημα στην ταινία «The Gray Man»στο πλευρό του Ryan Gosling και του Chris Evans. Το φιλμ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Μαρκ Γκρέανυ που κυκλοφόρησε το 2009 και τη δημιουργία του φιλμ ανέλαβαν οι αδερφοί Ρούσο.

H De Armas υποδύεται επίσης τη Μέριλιν Μονρόε στην ταινία του Netflix «BLONDE».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου: Στη μάχη με τις φλόγες και εναέρια μέσα - Συναγερμός σε 5 περιφέρειες

Γουργουλιάνης στο ethnos.gr για μετάλλαξη «Κένταυρος»: Πολύ μεταδοτική αλλά όχι περισσότερο θανατηφόρα

Οι καταραμένοι Κένεντι: Ό,τι πιο τραγικό κι απίθανο τους έχει συμβεί – Λοβοτομή, θάνατος σε μάχη, δολοφονίες, αεροπορικά δυστυχήματα, ναρκωτικά, αυτοκτονίες

Αγλαΐα Μπλιούμη στο ethnos.gr: «Η Ευρώπη ήταν και θα είναι πάντοτε ο θεματοφύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

ειδήσεις τώραΆνα ντε ΆρμαςηθοποιόςΜπεν ΆφλεκNetflix