Lifestyle|17.10.2022 14:56

Andrew Lambrou: Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Newsroom

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της συμφωνίας που υπέγραψε με την Panik Records και σε συνεργασία με την City Pop Records Αυστραλίας, η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τον Κυπριακής καταγωγής, δημοφιλή τραγουδιστή Andrew Lambrou, που εκπροσωπείται από την Saiko Management της Νέας Υόρκης.

Όπως έχει πρόσφατα ανακοινωθεί, ο διαγωνισμός του 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, τον προσεχή Μάιο. «Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σόου για το οποίο θα ήταν περήφανη η Ουκρανία και συνεργαζόμαστε στενά με την Οδησσό, αδελφή πόλη του Λίβερπουλ, για να διασφαλίσουμε ότι αυτή είναι δική τους εκδήλωση, όσο και δική μας. Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Steve Rotheram, Δήμαρχος της Περιφέρειας της πόλης. 

 

Ποιος είναι ο Andrew Lambrou

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει ζήσει στην Αυστραλία και είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις. Έχει γεννηθεί από Κύπριους γονείς και για τον ίδιο είναι μεγάλη τιμή το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την πατρίδα του στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚύπροςEBUειδήσεις τώραAndrew LambrouEurovisionPanik Recordseurovision 2023