Lifestyle|17.12.2022 11:28

GNTM 5: Η φωτογράφιση με τα ζώα έβγαλε εκτός το μεγάλο φαβορί – Αποχώρησε η Μικαέλα

Newsroom

Μετά το επεισόδιο της Παρασκευής, απομένει μόλις μια εβδομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί και ο φετινός κύκλος του GNTM. Το χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη αποχώρηση μετά από μια απαιτητική δοκιμασία που ήθελε τα μοντέλα να ποζάρουν μέσα σε ρούχα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλιαφορώντας κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και χρησιμοποιώντας ως props διάφορα ζώα.

Πολλοί ήταν βέβαια οι τηλεθεατές που δεν κατάφεραν να κρύψουν την ενόχλησή τους βλέποντας τα ζώα να χρησιμοποιούνται κατ΄αυτόν τον τρόπο για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης ενός τηλεοπτικού show και το σχολίασαν αρνητικά μέσω των social media.

Kαι τα επτά επίδοξα μοντέλα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με κάποιες να τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και κάποιες άλλες να μην αποδίδουν όπως οι κριτές θα ήθελαν. Έτσι, αφού οι κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου με το σχόλιο του Βασίλη Ζούλια, εξέτασαν προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες και αφού έλαβαν υπόψιν όλη την πορεία των κοριτσιών μέχρι σήμερα αποφάσισαν ποια είναι εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει.

Η Μικαέλα με την κόρη της Μάρα και τη Βικτώρια ήταν οι τρεις παίκτριες με την χειρότερη επίδοση και τελικά εκείνη που αποχώτησε ήταν η Μικαέλα η οποία ήταν και από τα μεγαλύτερα φαβορί.

Πάντως η 46χρονη Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Σλοβενία κατάφερε να πείσει τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια. «Ό,τι και να γίνει εδώ, εμείς θα το κάνουμε το show! Είναι booked!» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός Έλληνας designer απευθυνόμενος στη Μικαέλα.

Η Μάρα έκλαιγε με λυγμούς με την αποχώρηση της μητέρας της, ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα στεναχωρήθηκαν με την τροπή των πραγμάτων. «Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα έχω πια την υποστήριξή της, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι γίνεται τώρα. Πάντα ήμασταν μαζί και τα κάναμε μαζί όλα...» είπε χαρακτηριστικά η Μάρα.

Για τον εαυτό της, η Μιχαέλα ανέφερε πώς προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε φορά και ότι νιώθει περήφανη που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκυ ΚαγιάΒασίλης ΖούλιαςριάλιτιGNTMGNTM 5Γιώργος ΚαράβαςμόδαΤάσος Σοφρωνίου