Lifestyle|31.12.2022 10:46

Μελίνα Νικολαΐδη για υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον: «Μια δικαιοσύνη νεκρή»

Newsroom

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Οκτώ ανήλικοι κατηγορούνται για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση του.

Η κόρης της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναδημοσίευσε μία ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι «στο τέλος θ' απαιτήσουν από τον 15χρονο να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση. Ανίκανοι, αδιάφοροι γονείς, κανονικοποίηση της βίας, μέσα από τραγούδια και βίντεο που απευθύνονται σε έφηβους και μιλάνε για ξύλο, ναρκωτικά νταηλίκια και σεξ, μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια γιατί "δεν της πέφτει λόγος", μια δικαιοσύνη νεκρή». 

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, στις 9 Ιανουαρίου πρόκειται ν' απολογηθεί ο όγδοος κατηγορούμενος. Πρόκειται για ένα συνομήλικό του νεαρού αγοριού που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στις φυλακές οδηγήθηκε ακόμα ένας 15χρονος, ο οποίος είναι ο έκτος που παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή, ενώ άλλος ένας έφηβος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δέσποινα ΒανδήΜελίνα Νικολαΐδηειδήσεις τώραβιασμόςΝτέμης ΝικολαΐδηςΊλιον