Lifestyle|04.03.2019 00:54

YFSF: Ίαν Στρατής και Πασχάλης Τσαρούχας έκλεψαν τις εντυπώσεις (vids)

Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν άλλο ένα επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar». Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Ίαν Στρατής ως Robert Plant από τους Led Zeppelin, ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά το αναμφισβήτητο ταλέντο του. Οι κριτές του επισήμαναν πόσο πιστά κατάφερε να προσεγγίσει τόσο τις ιδιαίτερες κινήσεις του καλλιτέχνη, αλλά και τη φωνή του.

 

Εκτός, όμως, από τον Ίαν, το γυναικείο κοινό απόλαυσε στο στούντιο την παρουσία του Γρηγόρη Μόργκαν από το «Nomads 2», ο οποίος έπαιξε ντραμς. Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αναστατώθηκε από την παρουσία του γοητευτικού μουσικού που αναφέρθηκε σε εκείνον ουκ ολίγες φορές μέχρι που στο τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας δεν κρατήθηκε και της είπε: «Τι έγινε; Από που τον ξέρεις και τον έχεις πει τόσες φορές;» για να κάνει την παρουσιάστρια να γελάσει και να ανταπαντήσει: «Με φέρνεις σε δύσκολη θέση κι είναι και εδώ και ο Αντώνης, αλλά θα το πω. Ε, εντυπωσιαστήκαμε σήμερα μαζί του».

Παράλληλα, μία άλλη εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή του Πασχάλη Τσαρούχα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν απολαυστικός στην προσπάθεια του να μιμηθεί το Ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos και οι κριτές δεν μπορούσαν να συνέλθουν από τα γέλια. «Θα πεθάνω! Δεν μπορώ! Δεν αντέχω!», φώναζε ο Γιώργος Μαζωνάκης

 
ANT1Πασχάλης ΤσαρούχαςAll Star Your Face Sounds FamiliarΊαν Στρατής