Lifestyle|24.02.2023 13:00

Η Κατερίνα Καινούργιου υπερασπίζεται τον φίλο της, Νίκο Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Newsroom

Στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης. Ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, αποφάσισε τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τηλεοπτικού παραγωγού και παρουσιαστή, όπως δέσμευσε και τα περιουσιακά στοιχεία επτά φυσικών προσώπων και εμπλεκόμενων εταιρειών.

Παράλληλα, ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης τόσο του παραγωγού όσο και των εμπλεκομένων γι' απάτη εις βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπάρχουν και εμπλεκόμενα πρόσωπα, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει μέχρι τώρα καταστεί γνωστή, καθώς κινούνται παράνομα στο εξωτερικό.

Το πρωί της Παρασκευής (24/2), η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να πει μερικά λόγια πάνω στο θέμα, επισημαίνοντας ότι στέκεται δίπλα στον φίλο της, ο οποίος την έχει στηρίξει. «Διαβάζω διάφορα στα sosial media με τοξικότητα και χαιρεκακία, και διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ, ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω. 

Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σ' έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω την ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω απ' όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Υπουργείο Ανάπτυξης για εταιρεία Κοκλώνη: Ποτέ δεν εγκρίθηκε επιχορήγηση 9,9 εκατ. ευρώ

Ανακοίνωση αναφορικά με δημοσιεύματα για πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τον Νίκο Κοκλώνη εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δίνοντας διευκρινήσεις για την εταιρεία «BARKINGWELL PROGRESS», συμφερόντων του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή.

Το υπουργείο σημειώνει ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα εκ μέρους του φορέα για καταβολή επιχορήγησης, όσον αφορά τις εταιρείες του κ. Κοκλώνη, ενώ παράλληλα τονίζει ότι εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο που κατέθεσε ο παραγωγός με την κρατική επιχορήγηση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου σε περίπτωση υλοποίησης του έργου να ανέρχεται σε 2.086.499,54 ευρώ

Ωστόσο, όπως αναφέρει το υπουργείο, «η εταιρεία «BARKINGWELL PROGRESS» συμφερόντων του κυρίου Κοκλώνη ουδέποτε έλαβε έγκριση επιχορήγησης 9.935.712,09 ευρώ, ουδέποτε προσπάθησε να τα εκταμιεύσει ούτε και θα μπορούσε, αλλά θα μπορούσε να πάρει στο μέλλον μετά από χρόνια, 2 εκατομμύρια, εάν και εφόσον είχε ολοκληρώσει την επένδυση των 9.935.712,09 ευρώ  και εφόσον πιστοποιείτο ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παραγωγόςΝίκος Κοκλώνηςειδήσεις τώραφοροδιαφυγήΚατερίνα Καινούργιου