Lifestyle|01.07.2023 13:54

Ellie Goulding: Σύννεφα στον γάμο της - «Προτεραιότητα είναι να παραμείνουν καλοί φίλοι» αποκαλύπτει πηγή

Newsroom

Η Ellie Goulding και ο σύζυγός της, Caspar Jopling, φαίνεται ότι περνούν δύσκολα στον γάμο τους και αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο χωριστά. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια στον Καθεδρικό του Γιορκ και έχει αποκτήσει έναν γιο τον Arthur το 2021, εθεάθη μαζί στο Serpentine Summer Party νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Ellie και ο έμπορο τέχνης Caspar ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα σε μια ρομαντική τελετή στο York Minster. «Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα εδώ και καιρό, αλλά πάντα ένιωθαν έντονα ότι ήθελαν να μείνουν μαζί για να μπορούν και οι δύο να είναι με τον γιο τους. Στο τέλος προσπάθησαν να βρουν έναν συμβιβασμό όπου συνεχίζουν να μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί για τον γιο τους Arthur, αλλά εκτός αυτού ζουν μερικές φορές ξεχωριστές ζωές προς το παρόν.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για διαζύγιο και κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει νέα σχέση – η προτεραιότητα είναι να παραμείνουν καλοί φίλοι και να παραμείνουν φιλικοί, ενώ επεξεργάζονται τα επόμενα βήματά τους, ώστε να μπορούν να παραμείνουν κοντά και να απολαμβάνουν το να είναι μαμά και μπαμπάς του Arthur» αναφέρει πηγή στη Sun.

Ο παραμυθένιος γάμος της Ellie Goulding

Με ένα vintage Volkswagen έφτασε στην εκκλησία η νύφη, η οποία έγινε δεκτή με χειροκρότημα καθώς εκατοντάδες φανς είχαν στριμωχτεί πίσω από τα κάγκελα για να δουν από κοντά το ζευγάρι, αλλά και τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων. Η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης και οι κόρες της, η Βεατρίκη και η Ευγενία ήταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους του ζευγαριού.

Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Τζέιμς Μπλαντ, η Σιένα Μίλερ και η Τρέισι Έμιν ήταν επίσης μεταξύ των διασημοτήτων που απαθανατίστηκαν να εισέρχονται στην εκκλησία.

Ακολούθησε δεξίωση στο κάστρο Howard, ενώ ο γάμος της Goulding έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα σχεδόν τα βρετανικά ΜΜΕ. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν το εντυπωσιακό νυφικό από τον οίκο Celine που φόρεσε η τραγουδίστρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

χωρισμόςειδήσεις τώρατραγουδίστριαEllie Gouldingζευγάριδιαζύγιο