Lifestyle|01.07.2023 14:44

Τάκης Ζαχαράτος για το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου: «Βρήκαμε τον μπελά μας»

Newsroom

«Βρήκαμε τον μπελά μας» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος για το χιουμοριστικό σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου, το οποίο παρουσιάστηκε την ημέρα των εκλογών στον ΑΝΤ1 και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που το χαρακτήρισε «βαριά σεξιστικό».

«Εχω αφιερώσει την καριέρα μου πρώτα απ' όλα στην μητέρα μου και σε σπουδαίες Ελληνίδες, όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος στο Faliro Summer Theater, όπου ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αφού τραγούδησε το τραγούδι «Σωτηρία της Ψυχής» και τα «Παιδιά του Πειραιά» ως Μελίνα Μερκούρη, δεν παρέλειψε να μιμηθεί και τον Μάριο Φραγκούλη

«Είστε η οικογένειά μου, όχι φίλοι μου, έχετε κάνει μία μαγική παράσταση, μπράβο σας, δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί και έχω κλάψει με τα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου. Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας» είπε ο γνωστός showman, ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραΠόπη Τσαπανίδουεθνικές εκλογέςΤάκης Ζαχαράτος