Lifestyle|04.12.2018 22:30

Το παράπονο της Τζένιφερ Άνιστον για τη μητέρα της (vid)

Newsroom

Με αφορμή την επερχόμενη ταινία «Dumplin», η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε στην εφημερίδα «The SundayTelegraph» για τη δύσκολη σχέση που είχε με την μητέρα της, την οποία έχασε πριν δύο χρόνια. 

«Ένας από τους λόγους που αγαπώ αυτή τη σχέση μητέρας - κόρης στην ταινία, είναι γιατί είναι όμοια με αυτή που είχα κι εγώ με τη μητέρα μου. Εκείνη ήταν μοντέλο και την ενδιέφερε η εικόνα κι εγώ δεν ήμουν το μοντέλο παιδί που ήλπιζε. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που ήθελα να αγαπηθώ από μια μαμά που ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν σημασία. Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας», δηλώνει.

Η πραγματική ρήξη στη σχέση τους επήλθε, όταν η Τζένιφερ δεν προσκάλεσε την μητέρα της στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, το 2000.

 

Η νέα ταινία του Netflix είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Τζούλι Μέρφι. Η Άνιστον είναι η βασίλισσα της ομορφιάς στη μικρή πόλη του Τέξας στην οποία ζει, έχοντας κερδίσει τα καλλιστεία όταν ήταν μικρή. Τώρα, μητέρα η ίδια πια, διοργανώνει τα τοπικά καλλιστεία κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Όταν, όμως, η παχουλή κόρη της Γουίλοουντιν αποφασίζει να πάρει μέρος στα καλλιστεία, αρχίζει μια body positive επανάσταση, προσπαθώντας να αλλάξει την γνώμη της τοπικής κοινωνίας για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι όμορφη.

ταινίαΤζένιφερ Άνιστονμητέρα