Lifestyle|12.02.2020 19:02

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Iαν Στρατή

Newsroom

Ο Iαν Στρατής, ο αγαπημένος στο νεανικό κοινό τραγουδιστής και performer, στο ξεκίνημα της κινηματογραφικής του καριέρας ως ηθοποιού, θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «Army Baby». Θα ενσαρκώσει τον στρατευμένο νέο πατέρα που η ευθύνη ενός μωρού και η αναγκαστική φροντίδα του θα τον μεταμορφώσουν ως άνθρωπο.

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας θα είναι ο Γιώργος Κορδέλλας, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση με την «Αναστασία», μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, που σημείωσε επανειλημμένα πολύ υψηλές θεαματικότητες. Στην ταινία, εκτός από τον Ίαν Στρατή, θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κωνσταντάκη, Γεράσιμος Γεννατάς, Τάσος Παλατζίδης, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαριέλλα Σαββίδου και Γιώργος Γιαννόπουλος

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στον Γιάννη (Ίαν Στρατής), ο οποίος είναι ένας νεαρός που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στα σύνορα του Έβρου. Πρόκειται για ένα λαϊκό παιδί, που διαθέτει όλη την ξεγνοιασιά της νιότης και αντιμετωπίζει με μεγάλη ελαφρότητα τη ζωή. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το κυνήγι εφήμερων απολαύσεων και η παροιμιώδης ανευθυνότητα στις επιλογές του. Τα μεγάλα πάθη του είναι το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες. Όμως, ενώ είναι πιστός στην ομάδα του, στις σχέσεις του εξαφανίζεται σαν… πυροτέχνημα! Είναι συχνά απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του αλλά βρίσκει τον τρόπο να ξεπεράσει τις συνέπειές των πράξεων του, πάντα με την ελαφρότητα που μοιάζει να είναι η φιλοσοφία ζωής του.

Ενώ δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες που απαιτούνται για να ροκανίσει το χρόνο της στρατιωτικής θητείας του, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω σε όλο το στρατόπεδο και ο ίδιος θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, όταν μάθει ότι ο «καρπός» μιας ερωτικής περιπέτειας που είχε πριν παρουσιαστεί στον στρατό, θα φτάσει με… ταξί στη μονάδα που υπηρετεί. Τα μαντάτα θα έρθουν με ένα ασυνόδευτο συστημένο βρέφος 6 μηνών, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε. Η ζωή του, όπως και η Μονάδα του, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια!

Ίαν Στρατής