Η Joni Mitchell θα δώσει την πρώτη συναυλία της, ύστερα από 23 χρόνια
NewsroomΜία εμφάνιση - έκπληξη μετά από 23 χρόνια θα κάνει η Τζόνι Μίτσελ (Joni Mitchell) τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της φολκ, ποπ, ροκ και τζαζ μουσικής θα ανέβει στη σκηνή του αμφιθεάτρου Γκορτζ στη Ουάσινγκτον, στις 10 Ιουνίου του 2023, όπως ανακοίνωσε η φίλη της και τραγουδίστρια Μπράντι Καρλίλ (Brandi Carlile) στην εκπομπή «The Daily Show».
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει, αλλά είναι αλήθεια», δήλωσε η Καρλίλ. Η Μίτσελ θα τραγουδήσει σε μία από τις δύο συναυλίες της διοργάνωσης με τίτλο «Echoes through the Canyon», ενώ στη δεύτερη θα εμφανιστεί η Καρλίλ.
«Κανένας δε μπόρεσε να αγοράσει εισιτήριο για να δει τη Τζόνι Μίτσελ να παίζει μουσική, τα τελευταία 20 χρόνια. Οπότε αυτό είναι τεράστιο… και θα τα πάει περίφημα», τόνισε η μουσικός και αποκάλυψε ότι η Μίτσελ τής τηλεφώνησε στον απόηχο της εμφάνισής της στο Newport Folk Festival το φετινό καλοκαίρι και της είπε: «Θέλω να κάνω άλλη μία εμφάνιση».
- Κρίσιμες ώρες στην Ουκρανία: Βομβαρδισμοί, μπλακ άουτ και 2.000 νέοι Ρώσοι στρατιώτες - «Θέλουν να μας σκοτώσουν, αλλά δεν φοβόμαστε πια»
- Τσαβούσογλου: Δεν έχει σημασία ποιος είναι πίσω από Ελλάδα και Κύπρο, αλλά ποιος είναι απέναντί τους
- Self test... 2 σε 1: Έφτασαν τα διπλά τεστ κορονοϊού και γρίπης στην Ελλάδα - Πώς λειτουργούν
- Φυσικό αέριο: Βουτιά των τιμών μετά την υποχώρηση της Γερμανίας για το πλαφόν
- Το φαινόμενο ΛΕΞ επέστρεψε: Νέο ρεκόρ στη συναυλία του – Πάνω από 25.000 άνθρωποι θα βάλουν «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο