Ευρωεκλογές 2024 - Ακτιβιστές λούστηκαν με μελάσσα μπροστά στον Σκυλακάκη στα Πετράλωνα
NewsroomΜέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων πραγματοποίησαν παρέμβαση ενάντια στις δρομολογημένες εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ήπειρο και Κρήτη την ώρα που ο υπουργός Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης έβγαινε από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε στα Πετράλωνα.
Λούστηκαν με μελάσσα
Οι διαμαρτυρόμενοι λούστηκαν με μελάσσα μια ουσία που μοιάζει με πετρέλαιο προκειμένου να συμβολίσουν το μέλλον που επιφυλάσσεται στην περίπτωση που πράγματι προχωρήσουν τα καταστροφικά έργα.
Μάλιστα διάβασαν στον υπουργό, καθώς εκείνος αποχωρούσε από το σχολείο, κείμενο στο οποίο τόνιζαν ότι οι τελευταίοι 12 μήνες είναι οι πιο ζεστοί που έχουν καταγραφεί ποτέ και τα δεδομένα θα χειροτερεύουν διαρκώς, αν δεν ληφθούν αμέσως δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.
Ο ίδιος δεν απάντησε και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του.
- «Η κόρη μου είναι κάτω από τα χαλάσματα, φοβάται το σκοτάδι»: Ιστορίες απόγνωσης μέσα από τα ερείπια της Τεχεράνης
- Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Deborah» - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταγίδες τις επόμενες ώρες
- Σεξ στο διάστημα: Μπορεί ο άνθρωπος να αναπαραχθεί; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα και ποιος ο ρόλος της βαρύτητας
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα