Πολιτικό Παρασκήνιο|07.09.2024 14:05
ΔΕΘ 2024: Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι έπαιξε ο Μητσοτάκης - «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά στη Θεσσαλονίκη λέω ΠΑΟΚ»
NewsroomΕπιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, το γνωστό και ως «ξύλινο», στο περίπτερο της Λειψίας, που είναι αδελφοποιημένη πόλη με την Θεσσαλονίκη από το 1984, έπαιξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2024. Στο ίδιο παιχνίδι, συμμετείχε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας όπως φαίνεται στο βίντεο του orangepress.
«Στη Θεσσαλονίκη λέω ΠΑΟΚ»
Ο κ. Μητσοτάκης ερωτήθηκε από παρευρισκόμενος τι ομάδα είναι και απάντησε ότι είναι Ολυμπιακός. Στην ίδια πρόταση, ωστόσο, ο πρωθυπουργός προσέθεσε ότι «αν με ρωτάνε στην Θεσσαλονίκη λέω ΠΑΟΚ βέβαια».
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις