Αθλητισμός|02.09.2021 22:49

ΠΑΟΚ: Χωρίς Καγκάβα και Ροντρίγκο η λίστα για το Europa Conference League

Newsroom

Την ευρωπαϊκή του λίστα για την φάση των ομίλων του Europa Conference League δήλωσε ο ΠΑΟΚ με τα ονόματα του Σίντζι Καγκάβα και του Ροντρίγκο Σοάρες να απουσιάζουν. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός και ο Βραζιλιάνος μπακ έμειναν εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς στην λίστα Α πρέπει να βρίσκονται 17 παίκτες χωρίς περιορισμό, αλλά και 8 ποδοσφαιριστές που είναι club ή assosiation trained.

Ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του διαθέτει 19 ποδοσφαιριστές που μπορούν να δηλωθούν στην λίστα Α, συνεπώς θα έπρεπε να κοπούν δύο ποδοσφαιριστές, δεδομένου ότι ο Λευτέρης Λύρατζης λογίζεται στους 8 παίκτες που είναι club ή assosiation trained (σ.σ. παίκτες που να προέρχονται είτε από την ακαδημία του ΠΑΟΚ ή από ακαδημία στην Ελλάδα).

Έτσι από την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να κοπούν οι τραυματίες Ροντρίγκο Σοάρες και Σβέριρ Ίνγκασον, αλλά και ο Σίντζι Καγκάβα, προκειμένου ο Δικέφαλος να πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

H ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa Conference League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA. Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

ΠΑΟΚEuropa Conference LeagueΡοντρίγκο ΣοάρεςΣίντζι Καγκάβα