Αθλητισμός|05.12.2021 18:56

Premier League: Με το... κακό πόδι του Φρεντ η πρώτη νίκη της Γιουνάιτεντ επί Ράνγκνικ!

Newsroom

Στο ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλαμψε, αλλά με ένα γκολ του Φρεντ στο 77' επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League μειώνοντας εκ νέου τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την τέταρτη Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, με εκπλήξεις ήταν η πρώτη ενδεκάδα του 63χρονου Γερμανού τεχνικού, ο οποίος έβαλε στο αρχικο σχήμα τον Ντιόγκο Νταλότ μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός φέτος στο πρωτάθλημα , ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκε και ο Άλεξ Τέλες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, κι ενώ επί Σόλσκιερ είχε μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή!

Η Γιουνάιτεντ βρήκε το νικητήριο γκολ στο 77' με τον Φρεντ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της εποχής Ράνγκνικ. Ο Γκρίνγουντ «έσπασε» την μπάλα έξω από την περιοχή προς τον Βραζιλιάνο, ο οποίος με το... κακό πόδι «εκτέλεσε» τον Χουαϊτά με εξαιρετικό πλασέ διαμορφώνοντας το 1-0.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ επικρατούσε 3-0 της Νόριτς εντός έδρας, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Λούκας Μόουρα άνοιξε το σκορ για τα Σπιρούνια στο 10’, με τον Σάντσες να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 67’ και τον Σον να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 77’.

Επίσης, η Μπρέντφορντ έχασε στις καθυστερήσεις μία σπουδαία ευκαιρία για εκτός έδρας νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο 90+5’ από τη Λιντς σε 2-2! Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα είχε πάρει το προβάδισμα στο «Έλαντ Ρόουντ» με τον Ρόμπερτς στο 27’, ωστόσο οι Μπαπτίστ (54’) και Σέρτζι Κανός (61’) ανέτρεψαν τα δεδομένα, προτού έρθει η λύτρωση για τους γηπεδούχους με τον Μπάμφορντ στις καθυστερήσεις.

Ραλφ ΡάνγκνικΤότεναμΝόριτςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπρέντφορντΛιντςPremier LeagueΚρίσταλ Πάλας