Παραγουάη: Η Σέρο Πορτένιο επαιζε με 10 παίχτες, έχανε και τελικά πήρε πρωτάθλημα με γκολ στο 99' και στο 101'
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αδιανόητο, ανεπανάληπτο, μοναδικό. Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει. Σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική που χρειάζεσαι ισοπαλία για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και ο αντίπαλος μόνο νίκη, να παίζεις από το 15' με δέκα παίκτες και να βρίσκεσαι να χάνεις ως τις καθυστερήσεις με 2-0! Μπορεί άραγε να ανατραπεί η κατάσταση; Κι όμως μπορεί! Και το έκανε η Σέρο Πορτένιο στην Παραγουάη, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά το εκτός έδρας 2-2 με την Γκουαρανί Ασουνσιόν.
Στο 51' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και στην αντεπίθεσή τους η αντίπαλος έκανε το 2-0 κι εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα. Στις καθυστερήσεις όμως η Γκουαρανί δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες σε ισάριθμα λεπτά, στο 92' και στο 93' και η Σέρο Πορτένιο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Στο 99' ο δεξιός μπακ Εσπινόλα μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο στόπερ Πατίνιο στο 101' και με κεφαλιά να κάνει το 2-2 στο πιο χιτσκοκικό φινάλε που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
Το χρονικό της δολοφονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η διαδρομή του δράστη, η συνάντηση με τη 43χρονη και ο τόπος του εγκλήματος
Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




