Αθλητισμός|23.01.2022 18:00

Premier League: Πέρασε κι απ' την Κρίσταλ Πάλας η Λίβερπουλ και πλησιάζει τη Σίτι

Newsroom

Μπορεί η Λίβερπουλ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή; Η γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σαουθάμπτον, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να αναθαρρήσει, να νικήσει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και να πλησιάσει στους εννέα βαθμούς έχοντας κι ένας ματς λιγότερο, το οποίο αν νικήσει θα την στείλει στο -6. στη βαθμολογία της Premier League.

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του ματς φτάνοντας στο 0-2 στο μισάωρο. Οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' με τον Φαν Ντάικ έπειτα από σέντρα του Ρόμπερτσον, ο οποίος έβγαλε εξαιρετική σέντρα και στο 32' προς τον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-2. Η Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς μειώνοντας στο 55 'με τον Εντουάρ, αλλά η Λίβερπουλ σφράγισε το τρίποντο στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπίνιο, που διαμόρφωσε το 1-3.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ, που περνάει ένα κακό φεγγάρι, αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) εντός έδρας με τη Μπέρνλι κι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα και η Λέστερ γκέλαρε στην έδρα της με την Μπράιτον (1-1) και φαίνεται να αποχαιρετά πρόωρα κάθε ελπίδα για ένα απ' τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Premier Leagueειδήσεις τώραΛίβερπουλΚρίσταλ Πάλας